Amb motiu de la celebració dels 125 anys de la posada en funcionament del ferrocarril entre Girona i Sant Feliu de Guíxols, els Ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro, Llagostera, Cassà de la Selva, Quart, Llambilles, Girona i l’Associació d’Amics del Ferrocarril de les comarques de Girona, comptant amb la col·laboració de la Diputació de Girona i el Consorci de les Vies Verdes de Girona, han organitzat una sèrie d’actes commemoratius per aquest aniversari.

Massachs, que segueix apostant per la cultura com a mitjà de coneixement de l’entorn pròxim, és la patrocinadora de l’exposició itinerant que forma part d’aquests actes commemoratius.

“El tren i el port eren els avenços de progrés que havia viscut el Sant Feliu de Guíxols de l’època”

Anotacions Gaziel. 1963.


L’exposició començarà a Sant Feliu de Guíxols (del 30 de juny al 24 de setembre de 2017), i continuarà per Castell d’Aro (del 30 de setembre al 22 d’octubre de 2017), Santa Cristina d’Aro (del 27 d’octubre al 26 de novembre de 2017), Llagostera (de l’1 de desembre al 31 de desembre de 2017), Cassà de la Selva (del 4 de gener al 4 de febrer de 2018), Llambilles (del 9 de febrer al 4 de març de 2018), Quart (del 9 de març al 8 d’abril de 2018) i Girona (del 13 d’abril al 16 de setembre de 2018).
El passat dimecres, 17 de maig del 2017, ha tingut lloc la presentació dels actes commemoratius, a l’Antiga estació de Llambilles, amb la presència dels Alcaldes i Regidors dels municipis organitzadors, el representant del Consorci de les Vies Verdes com a col.laborador, i el representant de la nostra empresa, com a patrocinador.

 

Articles en premsa, relacionats:

RADIO SANT FELIU

LA VANGUARDIA

Comments are closed.