Una vila emblemàtica en la seva restauració global com Peratallada, al terme municipal de Forallac, ha confiat en els nostres coneixements i tècniques per dur a terme una de les darreres actuacions que mancaven dins el municipi: la restauració del paviment de la seva Plaça de l’Oli.

Els tècnics de l’Ajuntament han confiat en la tecnologia SAULO SOLID F per pavimentar aquesta singular plaça, per integrar aquest paviment en aquest entorn rústic, amb un acabat molt natural i solucionant els problemes de erosió i manteniment definitivament.

L’obra està situada al ben mig d’un dels pobles amb arquitectura medieval més ben conservat de tota Catalunya: PERATALLADA

 

QUINA ERA LA PROBLEMÀTICA D’AQUELL PAVIMENT?

L’ús amb turismes que han d’entrar i maniobrar per accedir als garatges privats que es troben a la plaça, i les continues pluges, van fer que aquest paviment es trobés molt contaminat i erosionat, fent que el ferm fos molt irregular, i també hi havia problemes de fangs amb 4 gotes i de pols durant l’estiu.

Per aquests problemes els veïns van demanar a l’Ajuntament que realitzessin alguna actuació per solucionar aquetes molèsties. Els serveis tècnics van estudiar el cas i van decidir contactar amb l’empresa Massachs Obres i Paisatge per informar-se dels paviments estabilitzats i les seves possibles aplicacions.

 

SOLUCIÓ? SAULÓ SOLID F.

Els serveis tècnics varen estudiar el cas i van decidir contactar amb l’empresa Massachs Obres i Paisatge per informar-se dels paviments estabilitzats i les seves possibles aplicacions.

Des del 2012 que Massachs realitza paviments naturals per tot Catalunya i ha realitzat gran varietat d’obres que envelleixen molt dignament.

La solució proposada va ser de realitzar un paviment d’alta estabilització SAULO SOLID F per tal de garantir solucionar els problemes de forma definitiva.

 

El SAULO SOLID F és un paviment d’alta resistència amb un aspecte natural ja que té un acabat superficial on ressalten les graves, en aquest cas escollides de un color similar a les construccions de pedra del voltant, aconseguint una perfecte integració a l’entorn. Aquest paviment no fa fang, ni pols, tampoc hi creix nova vegetació pel que no te cap cost de manteniment i envelleix molt dignament.

 

És la solució definitiva als problemes d’erosió que tenien abans i s’ha millorant l’anterior aspecte de la Plaça de l’Oli. Passats uns mesos la satisfacció és general per la decisió presa i la integració es una meravella!!

 

 

Gaudiu de Peratallada i visiteu la Plaça de l’Oli!

 

Per més informació pot contactar-nos a info@saulosolid.com

Comments are closed.