Oferim tant el subministrament a obra com la venta a granel i/o en Bigbags. Àrids de sauló per la construcció i per la jardineria . A continuació alguns exemples de Sauló Parc.



Sauló Parc 0-12 / Ideal per camins, voreres i zones de passaig i ús peatonal

Una de les principals avantatges de fer un paviment de sauló és el seu molt baix manteniment.
Els paviments de Sauló Parc son una alternativa a la gespa, essent un gran estalvi en aigua i en manteniment en parcs i jardins.


Sauló Parc 4-8 / Sorra granada sense fins.
Detall jardí de baix consum d’aigua amb gravetes Sauló Parc 4/8
Sauló Parc 25-50 / En escocells i parterres

Sauló Parc 25-50 / En escocells i parterres

Disposem d’una gran varietat de tipus i mides segons l’ús i el lloc on es vol fer l’actuació.

Oferim des de arid extrafi, a sorreta granada, matxuca i gravetes de sauló; fins a pedres grans decoratives, pedra mur i rocalles per jardí.


Sauló Parc 0-10 / Camins parcs i jardins

Sauló Parc és el nom comercial dels àrids naturals extrets de cantera de sauló. Els àrids es classifiquen i produeixen segons la seva mida aconseguint gran diversitat de granulometries per diferents usos. El Sauló Parc està millorat per no fer fang i per reduir la pols.

Mitjançant i+d, assaigs, i més de 50 anys en el sector dels àrids, hem aconseguit evolucionar el sistema de fabricació per maximitzar la qualitat, aquest producte li donem avui el nom de Sauló Parc.


Detall showroom de Sauló Parc i de Paviments.

Tant mateix, disposem de varietat de terres vegetals, i àrids reciclats; petita maquinaria per donar una solució global del teu jardí.
Demani la tarifa de preus a: info@massachs.com 972 837 113

Comments are closed.