L’empresa MASSACHS Obres i Paisatge té com a objectius de la seva activitat empresarial contribuir al desenvolupament econòmic i social  tant a nivell dels recursos humans interns de l’empresa com els proveïdors i partners externs que l’envolten. Remarcar el compromís que adquireix la nostre empresa amb el seu client, des de l’estudi d’un avant projecte fins a l’execució de l’obra oferint un servei de qualitat amb els millors professionals del sector per a realitzar allò que el client necessita.

 

En diverses ocasions i en moments econòmicament viables, MASSACHS Obres i Paisatge ha manifestat al llarg de l’historia de l’empresa la seva responsabilitat social participant en diversos projectes socials i esdeveniments relacionats amb la cultura, l’esport, jornades festives, actes socials i reptes solidaris.

 

A continuació alguns exemples d’ actuacions i projectes en els que hem pogut contribuir com empresa:

– Subvenció a l’acte cultural «concurs de pintura ràpida 2013» de Sant Feliu de Guíxols

– Realització dels treballs previs de l’itinerari del Parc de Collserola amb la col·laboració de treballadors en risc d’exclusió social l’any 2012 conjuntament amb Obra Social de La Caixa;

– Subvenció per un equip de Intermón Oxfam per la cursa Trailwalker 2012 ajuda destinada al subministrament d’aigua a 12 milions de persones a Etiòpia.

– La reedició al 2008 del llibre «La cuina Catalana» de Colman Andrews, per promoure la cultura, la cuina i la llengua Catalana.