Skip to content Skip to footer
serveis

Excavació i Transport de Terres, Sorres i Pedra.

Als inicis de l’empresa MASSACHS Obres i Paisatge per part del fundador Juan Massachs, aquesta va dur a terme l’obertura de nous carrers, noves urbanitzacions, nous camins de muntanya, fonamentació de vivendes, moviment de terres i excavacions, rebaixos i formació de parcel·les de càmping.

Som una empresa constructora amb més de 50 anys d’experiència en obres de moviment de terres i excavacions.

Aquestes obres les seguim fent en la actualitat oferint un servei professional i amb experiència. Som una empresa que utilitza les últimes tècniques del món del moviment de terres i excavacions amb nous processos i maquinària específica.

Seguim evolucionant per a poder oferir als nostres clients un producte i servei professional de qualitat.

Per a poder executar amb solvència qualsevol tipus de moviment de terres i excavacions, l’empresa MASSACHS Obres i Paisatge disposa d’una gran varietat d’ equip de maquinària propi, i disposa de tècnics i operaris amb contrastada experiència en el món en de la construcció.

Llistat d’alguns dels nostres serveis de moviment de terres i excavacions:

La nostre experiència fa que prioritzem la seguretat a l’obra. Tenim sistemes d‘apuntalaments per a fer rases en terres i sorres fins a 4,5 metres de fondària; complementem també la nostre experiència amb un topògraf de l’empresa per a realitzar l’actuació de moviment de terres ajustant-nos als detalls del projecte.

L’experiència acumulada en el món del moviment de terres i excavacions, esta a la seva disposició per qualsevol actuació que tingui intenció de portar a terme, des de una simple escomesa de sanejament… a la construcció de un nou càmping, per exemple.