Skip to content Skip to footer
serveis

Paviments Naturals. Sauló Sòlid, Terrapref i més.

Introducció

L’empresa Massachs te un departament especialitzat en paviments naturals on Investiga i Desenvolupa tecnologies i sistemes de pavimentació naturals.

Els paviments de Massachs son líders a Europa, em aconseguit estar a la vanguardia en tecnologies, innovació i qualitat amb els paviments naturals.

Els paviments naturals ofereixen solucions tècniques amb la mínima d’afectació a la natura, el paisatge i al medi ambient.

Oferim solucions ecològiques amb materials completament reciclables i respectuosos amb el medi ambient.

A l’empresa Massachs creiem en la construcció sostenible, aconseguint respectar la naturalesa del paisatge adaptat a l’ús.

Índex de productes

Paviment de terra estabilitzada, amb àrid d’aportació, de molt alta resistència a l’erosió.

Més informació

saulo-solid

Paviment de terra estabilitzada, aprofitant l’àrid existent.

Més informació

terra-solida

Llamborda de terra estabilitzada.

Més informació

terra-pref

Paviment conglomerat de Sauló.

Més informació

saulo-conglomerat

Àrid de sauló millorat tècnicament.

Més informació

mostres-saulo-parc-1

Història i evolució

L’empresa MASSACHS Obres i Paisatge amb els seus inicis fa més de 50 anys en el món de la construcció, ha adquirit una àmplia experiència i ofereix diferents serveis professional en el sector del moviment de terres, àrids per la construcció i paviments naturals.

Fa més de 20 anys que processem àrids a la pedrera RA411 «Mas Patxot» investigant i millorant característiques tècniques amb l’objectiu de produir un àrid de alta qualitat que compleixi amb les funcions i necessitats tècniques que enginyers, arquitectes i en definitiva els nostres clients ens demanen.

L’empresa MASSACHS Obres i Paisatge te una amplia experiència en el manteniment de camins rurals, vies verdes i carreteres terciàries.
L’evolució aconseguida amb nostre àrid Sauló Parc ofereix un paviment de terra que resisteix més temps l’erosió de les plujes, la meteorologia en general, aconseguint reduir el seu manteniment.

Com a professionals disposem de la maquinària específica, l’equip humà format i amb experiència, diversitat de millores i noves tècniques de baix cost per la recuperació de camins i carreteres en mal estat.

Massachs a partir de l’any 2007 va començar a desenvolupar dos processos d’estabilització de terra que mitjançant additius i lligams del mercat solucionessin el problema de l’erosió dels paviments de terra durant anys.

A partir de l’any 2012 l’empresa treu al mercat dos procediments certificats amb la qualificació Q de qualitat que aconsegueixen transformar la terra en un paviment natural estabilitzat, incrementant la seva resistència a la erosió, restant en bon estat durant anys.
Procediments certificats per la estabilització de paviments de terra

saulko-solid-logo

Quan estabilitzem una capa d’àrid d’aportació.

Més informació

terra-solida logotip

Quan estabilitzem «in situ» l’àrid del lloc.

Més informació

L’empresa MASSACHS Obres i Paisatge slu, ofereix diferents solucions i alternatives per als paviments de terra aquests són en funció de:

  • La intensitat d’ús.
  • Si es vol una actuació de mig termini.
  • Si es vol una actuació de llarg termini.
  • Si es vol una actuació de millora de baix cost.
  • Del manteniment.
  • Transformació de carretera antiga d’asfalt en camí rural.
  • etc.