Skip to content Skip to footer
serveis

Murs: Gabions, Verd, Vertical, Acústic, Rocalles.

A continuació exposem breument algunes de les nostres tecnologies per la construcció de murs verds, murs de pedra, murs de gabions, rocalles, escollares, estabilització de talussos, pantalles acústiques, etc.

Índex de productes

Tecnologia a aplicar en els llocs on no es vol fer un mur de formigó o de pedra, i que la normativa no ho permet.

Aquesta tecnologia permet fer un mur amb una inclinació de 80º que pugi estar totalment vegetada i integrada amb el paisatge.

Més informació

mur-verd

Som una empresa amb gran experiència en la construcció de murs de gabions tant com a elements decoratius com a murs de contanció.

Més informació

mur-gabions

Sistema constructiu idel per construcció de mur contenció de terres, tanques de parceles, ordenació de acopis de materials com àrids, pinsos i abonos. Molt ràpid de construir i gran estalvi de temps en les obres.

Més informació

mur-lego

Construïm murs de fusta que compleixen la funció de mur de contenció.

Diferents dissenys i acabats, fustes recuperades. Altres productes: mobiliari urbà, tanques i baranes de fusta.

Més informació

mur-fusta

Construïm murs i parets de pedra «carajada», rejuntada o en sec.

La nostra pedrera disposa de pedra en stock que garanteix la continuïtat cromàtica de les obres.

Més informació

mur-pedra

Gran experiència en construcció de rocalles i esculleres adaptades específicament a la contenció de terres o el projecte jardí.

Més informació

mur-rocalles-esculleres

Empresa amb una àmplia experiència amb l’estabilització de talussos tant a nivell de perill de despreniments com de re-vegetació i integració del paisatge.

mur-estabilitzacio-talussos

Tecnologia aplicada en zones de molta proximitat amb la carretera. Aïllant acústic, instal·lació de pantalles acústiques per reduir el soroll de les carreteres i dels vehicles a motor dels espais urbans públics,carreteres, jardins, àrees residencials i veïnals.

mur-acustic